Cara Turunkan Berat Badan Dengan Berkesan dan Mudah

Cara Turunkan Berat Badan Dengan Berkesan dan Mudah. Bagaimana ingin kurangkan berat badan dalam masa yang singkat ? Ikuti rahsia dan tips yang dikongsikan oleh seorang pemuda yang baru- baru ini menjadi viral di laman sosial facebook kerana berjaya menurunkan berat badan dalam tempoh masa 21 hari sebelum hari perkahwinan beliau berlangsung.

Panduan Dan Tips Cara Kurangkan Berat Badan
Cara Kurangkan Berat Badan


Cara Kuruskan Badan Dalam Tempoh Masa Yang Singkat

Dibawah merupakan panduan yang dikongsikan oleh pemuda melalui laman sosialnya dalam menurunkan berat badan dalam tempoh 21 hari menjelang hari persandingan beliau :

Masa pembasmian lemak asal dalam badan selama empat belas hari. Tanpa karbo, Tanpa gula. Tanpa buah.Tenaga dari lemak asal dalam badan akan digunakan bagi memproses protein yang kita ambil atau makan pada empat belas hari pertama.

Menu Untuk Kuruskan Badan Dengan Cepat dan Selamat

Empat belas hari saya makan :


  1. Sarapan Pagi -Telur ayam ( tiga bji )
  2. Makan tengahari - Ayam goreng, grill, bakar 1/4 ( saya beli)
  3. Makan malam- sup sayur-sayuran bersama sedikit ayam atau daging ( makan sebelum jam 7 petang )
Disarankan untuk makan banyak protein setiap hari. Lagi banyak protein yang kita makan makin banyak  berat badan kita akan turun. Ini kerana lemak lemak asal yang terdapat pada badan akan kuat bekerja bagi membakar ptotein yang telah anda makan. Satu lagi, ingat disiplin kena jaga. 

0 Response to "Cara Turunkan Berat Badan Dengan Berkesan dan Mudah"

Post a Comment