Warna Cinta Impian Full Movie Online

Warna Cinta Impian Full Movie Online 2016. Tonton dan download filem Warna Cinta Impian menampilkan pelakon-pelakon hebat tanah air seperti Erra Fazira, Awie, Nelydia Senrose, Azlee Khairi , Erwin Shah Dawson serta ramai lagi.

Warna Cinta Impian Online Download
Warna Cinta Impian

Warna Cinta Impian Full Movie 2016

Filem Warna Cinta Impian adalah sebuah kisah percintaan dan konflik kehidupan yang berlaku di zaman moden antara Daniel dan Diana. Perkahwinan mereka telah diatur oleh keluarga masing-masing serta bukan atas dasar cinta. Kedua-duanya cuba menyemai rasa cinta dalam rumah tangga mereka namun keegoan yang wujud dalam diri serta kegagalan percintaan silam telah menyebabkan berlaku pelbagai konflik dalam rumahtangga mereka.

Ketegangan baru pula bermula dengan Kemunculan Erra, kakak angkat Daniel dari Australia yang menggamit kenangan silam cintanya bersama Awie yang kecundang lebih dua dekad dahulu telah menyebabkan ketengangan antara mereka bertambah. Kebetulan pula Awie adalah abang kepada Diana. Erra dan Awie akhirnya mengenepikan duka lama bagi mempertahankan ikatan pernikahan Daniel dan Diana.

Berjayakah mereka menyelamatkan rumah tangga pasangan muda tersebut? Mampukah keegoan Daniel dan Diana diluntur ? Dapatkah cinta berputik semula setelah kekecewaan cinta pertama?

0 Response to "Warna Cinta Impian Full Movie Online"

Post a Comment