Cara Tebus Barang Dengan Astro Melalui Mata Terkumpul

Cara Tebus Barang Dengan Astro Melalui Mata Ganjaran Yang Terkumpul. Bagaimana pelanggan astro hendak menebus barangan setelah mata ganjaran terkumpul mencukupi? Tidak ingin mata ganjaran terkumpul anda sepanjang melanggan astro lupus begitu sahaja? Ikuti perkongsian tentang langkah-langkah nak redeem barang menggunakan jumlah mata yang terkumpul di akaun astro milik anda.

Panduan Tebus Point Astro Dengan Mudah
Tebus Mata Ganjaran AstroPanduan Untuk Tebus Barang di Astro Circle

1.  Layari atau klik https://www.astro.com.my/astrocircle 

( Sila baca dengan teliti : Klik pada link yang disediakan dan Tunggu 5 Saat, Kemudian Klik Skip Ads. Anda akan dibawa ke paparan seterusnya).

2.  Buka Akaun ( ID ) milik anda.

Tutorial Buka Akaun Di Astro Cirlce Untuk Mata Ganjaran

( Jika masih belum mempunyai ID, silakan sign up atau daftar. Masukkan nombor akaun dan isi lain-lain maklumat. Bagi yang lupa atau tidak tahu nombor akaun, sila rujuk pada bil astro anda )

3. Setelah siap, point terkumpul di akaun astro anda akan dipaparkan. 

4. Rujuk ke katalog untuk barangan yang ditawarkan.

5. Klik pada barang yang hendak di tebus

6. Masukkan alamat untuk penghantaran barang yang telah anda pilih untuk di tebus.

Sekarang, anda sudah boleh menunggu barangan yang akan dihantar oleh pihak astro ke rumah anda melalui mata ganjaran terkumpul yang anda miliki pada akaun astro anda. Diharap perkongsian tentang cara tebus barang Astro dengan mata ganjaran terkumpul dapat memberi manfaat kepada anda. Jangan lupa untuk bantu kami sebarkan maklumat ini di mana-mana laman sosial milik anda atau klik pada simbol g+1 dibawah. Kerjasama anda adalah amat dihargai. Terima kasih.

0 Response to "Cara Tebus Barang Dengan Astro Melalui Mata Terkumpul"

Post a Comment