Restoran Planet Komedi Afdlin Shauki

Restoran Planet Komedi Afdlin Shauki. Tahukah anda,  Afdlin Shauki bakal membuka sebuah restoran yang berkonsepkan komedi di negeri Johor Darul Takzim.

Restoren Planet Milik Afdlin
Afdlin Comedy Planet


Keunikan Restaurant Planet Comedy Afdlin Shauki

Untuk pengetahuan anda semua, pelakon, pelawak, pengarah, penyanyi terkenal tanah air iaitu Afdlin Shauki akan membuka sebuah restoren berkonsepkan komedi di Johor Bahru.

Di restoran tersebut, akan dijalankan persembahan sketsa, stand-up,parodi, puisi serta spontan oleh mereka yang professional dan yang ingin mencuba nasib.

Jawatan Kosong Restoran Comedy Planet

Kami sedang mencari  pekerja sebagai pelayan restoran dan pengurus yang besesuaian mengikut syarat- syarat yang telah ditetapkan seperti dibawah :

1. Seorang Yang Ceria
2. Suka Buat Lawak
3. Disiplin
4. Mengikut Arahan

Kelebihan Bekerja di Syarikat Milik Afdlin Shauky

Antara kelebihan jika anda terpilih untuk diterima bekerja di restoran milik afdlin ini, anda akan berpeluang untuk muncul di televisyen serta akan dilatih oleh beliau sendiri.

Cara Mohon Kerja di Restoran Planet Komedi Milik Afdlin

Kepada yang berminat dan membuat persembahan, sila majukan permohonan anda ke alamat email cipkodok@gmail.com dan hantarkan video pendek dengan menyatakan kenapa anda harus diterima bekerja di komedi planet. Calon yang terbaik akan dihubungi untuk tujuan temuduga atau ujibakat.

0 Response to "Restoran Planet Komedi Afdlin Shauki"

Post a Comment