Resepi Tart Shell Yang Mudah Sedap Dan Gebu

Resepi Tart Shell Yang Mudah Sedap Dan Gebu. Apakah bahan dan bagaimana untuk menyediakan tart shell yang senang, lazat dan rapuh ? Ikuti perkongsian tentang resipi tart shell berikut :


Resepi Dan Cara Buat Tart Shell
Tips Buat Tart Shell




Tart Shell Yang Best Dan Rapuh Recipe


Berikut merupakan bahan-bahan untuk membuat tart shell :

  1. Butter Dua Ratus Gram
  2. Tepung gandum Empat Ratus Dua Puluh Gram
  3. Gula icing Satu Ratus Gram
  4. Telur saiz C Sebihi
  5. Esen vanilla 1tsp


Cara Buat Tart Shell Dengan Mudah Dan Rangup

1. Sila campurkan kesemua bahan yang telah disediakan serta uli sampai menjadi doh.
2. Kemudian, terapkan doh kedalam acuan tart yang anda guna.
3. Panaskan oven, bakar sampai suhu 150 hingga 160 selama 30 minit atau sampai masak.
4. Lepas sejuk, simpan ke dalam bekas yang kedap udara

Semoga perkongsian tentang resepi tart shell diatas dapat membantu dan memberi sedikit manfaat kepada anda. Jangan lupa kongsikannya dengan yang lain. Terima kasih.

0 Response to "Resepi Tart Shell Yang Mudah Sedap Dan Gebu"

Post a Comment