Siapa Sebenarnya Rashid Yang Menjadi Viral Laman Sosial

Siapa Sebenarnya Rashid Yang Viral  Di Laman Sosial.  Siapakah Rashid yang menjadi trend di laman-laman sosial seperti facebook, tweeter, istagram dan lain-lain ? Inilah jawapannya.

Inilah Rashid Yang Sebenar
Siapa Rashid Yang SebenarSiapakah Rashid Yang Heboh Di Laman Sosial

Pasti ramai yang tertanya tanya siapakah insan yang bernama Rashid yang muncul dengan watak- watak kartun dan menjadi viral di laman-laman sosial terutama facebook, tweeter, istagram dan lain-lain sejak kebelakangan ini.

Yang pastinya, Rashid dengan tenang membawa lawak yang bersahaja tetapi mempunyai mesej yang tersendiri melalui page Rashid Yang Bijak atau https://www.facebook.com/rashidyangbijak

Fan page Rashid Yang Bijak ini dikatakan mempunyai persamaan dengan page dari luar negara iaitu Be Like Bill yang turut menggunakan watak kartun dan konsep yang serupa namun  menggunakan nama yang berbeza mengikut iklim iaitu diluar negara namanya adalah Bill manakala di Malaysia adalah Rashid.

Koleksi Lawak Rashid Yang Bijak


Lawak Signal Kereta Rashid
Rashid Dan Signal


Lawak Rashid Dengan Naik Motor
Rashid Dan Motor
Lawak, sindiran dan nasihat Si Rashid ini mungkin akan membuatkan segelintir manusia terasa.Sedikit nota kaki,  semoga yang baik jadikan tauladan, yang buruk jadikan sempadan dan jadilah seorang Rashid Yang Cerdik.

0 Response to "Siapa Sebenarnya Rashid Yang Menjadi Viral Laman Sosial"

Post a Comment