Drama Seindah Takdir Cinta Episod Full Online

Drama Seindah Takdir Cinta Episod Full Online. Tonton dan download drama adaptasi novel Seindah Takdir Cinta karya Shamsiah Abu siaran TV3, lakonan Saharul Ridzwan dan Amyra Rosli.

Seindah Takdir Cinta Drama TV3
Drama Seindah Takdir Cinta


Seindah Takdir Cinta Drama Full Episod

Mia Karmila merupakan seorang gadis yang gemar hidup dengan cara moden serta penuh kemewahan, langsung tidak menyangka pertemuannya dengan Shahriman, seorang pemandu teksi telah berjaya merubah keseluruhan gaya hidupnya. Pertemuan demi pertemuan yang tidak pernah dirancang telah menghasilkan bibit-bibit cinta dalam hati mereka berdua. 

Adrian seorang  pemuda yang macho, hensem, bergaya serta kaya-raya, tidak pernah berputus asa bagi mendapatkan Mia Karmila sebagai kekasihnya, walaupun banyak perempuan lain bersedia bagi memenuhi segala keinginannya.

Perubahan sikap Mia Karmila telah menyebabkan Adrian merasa tercabar kelelakiannya sehingga beliau bertekad, walau apa pun syarat yang diminta Mia Karmila, Adrian akan penuhi bagi memastikan Mia Karmila menjadi miliknya. 

Dalam tidak rela, Mia Karmila terpaksa menerima tali ikatan perkahwinan dengan Adrian apabila lelaki tersebut telah berjaya memenuhi setiap syarat yang dikenakan olehnya. Pilu bertambah parah di hati Mia Karmila apabila mendapat tahu Shahriman merupakan dalang yang membolehkan Adrian berkahwin dengannya. Siapakah Shahriman sebenarnya?

> Tonton Drama Seindah Takdir Cinta Episode Full Online

0 Response to "Drama Seindah Takdir Cinta Episod Full Online"

Post a Comment