Cara Reedem Gift Cimb Bonus Point Milik Anda

Cara Reedem Gift Cimb Bonus Point Milik Anda Dengan Mudah. Bagaimana cara untuk menebus hadiah melalui bonus mata ganjaran CIMB milik anda yang terkumpul ?  Ikuti panduan dan kaedah redeem gift CIMB bonus point berikut : 

Reedem Gift Cimb Bonus Point Cara Tebus
Reedem Gift Cimb Bonus Point


Tutorial Reedem Gift Bonus Point Cimb Milik Anda

Pasti ramai yang belum tahu bahawa setiap kali anda bayar menggunakan CIMB Debit/Credit Card, anda akan dapat bonus points atau bonus mata ganjaran? Dengan bonus mata ganjaran yang terkumpul tersebut anda dapat untuk  tebus pelbagai hadiah seperti MAS Enrich Miles, Cash Back, Gadgets serta banyak lagi.

Cara Tebus Hadiah Melalui Bonus Mata Ganjaran CIMB

1. Buka atau log in ke akaun CIMBClicks milik anda. 

2. Pilih more stuff  dan klik pada Bonus Points

3. Jumlah mata ganjaran anda dan tarikh luputnya  akan ditunjukkan di halaman tersebut.

4.  Pilih Select a Service  dan klik pada Points Redemption untuk tebus mata ganjaran anda kepada barangan yang ditawrkan. Anda juga turut dapat memindahkan bonus points anda ke akaun lain  dengan cara klik pada Points Transfer.

5. Pilih kategori yang anda mahu redeem. Setiap kategori terdapat banyak pilihan. 

6. Contoh pilih untuk redeem Air Miles. Bagi mendapatkan 1000 Enrich Miles, saya kena redeem dengan 6000 bonus points. Masukkan kuantiti iaitu 1 sama dengan 1000 points. Masukkan jugak No Enrich dan Add to Cart.

Selepas ini, pihak bank CIMB akan proses permohonan anda dan enrich miles akan dikreditkan dalam account MAS Enrich milik anda. Selamat mencuba. dan jangan lupa kongsikan maklumat tentang langkah-langkah tebus mata ganjaran cimb dengan yang lain juga. Terima kasih.

0 Response to "Cara Reedem Gift Cimb Bonus Point Milik Anda"

Post a Comment