Melayu Nakal Nasha Aziz Terlampau

Klip3gp-Video- Rakaman CCTV Melayu Nakal Nasha Aziz Janda Yang Kehausan. Peringatan, untuk golongan dewasa sahaja. Amaran keras kepada kanak-kanak yang belum bersunat mahupun baru sahaja baligh kerana ianya dikategorikan sebagai 18SX dan mengandungi aksi dan  kelucahan melampau.
Nasha Aziz Bertudung
Sekadar Gambar Hiasan


Janda Muda Yang Kehausan

Nasha Aziz ( bukan nama sebenar ) merupakan seorang janda yang kaya raya, suami beliau baru saja meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya. Umurnya masih muda, masih di bawah 30 tahun dan dari segi fizikalnya, Nasha Aziz masih cantik, potongan badan pun boleh tahan masih seperti anak dara yang bergetah.

Sejak kematian suaminya, Nasha Aziz sering diganggu oleh pemuda-pemuda di kawasan perumahannya yang sudah diam-diam menyimpan perasaan kepadanya. Namun, Nasha Aziz tidak pedulikan semua pemuda tersebut yang cuba memikat beliau, ini disebabkan hatinya masih setia kepada arwah suami yang dicintai, walaupun sebenarnya di dalam hatinya terasa begitu kesunyian  baik dari segi zahir mahupun batin. Setiap kali menjelang malam, rasa kesepian di hatinya bertambah memuncak.

Rakaman CCTV Nasha Aziz di Dapur

Pada satu malam, kira-kira jam tiga pagi, Nasha Aziz bangun dari tempat beradunya. Badannya terasa panas dan tekaknya terasa haus. Nasha Aziz merasa begitu dahaga sekali.
Nasha Aziz bangkit perlahan-lahan dan keluar dari tempat beradunya menuju ke dapur.Langkah yang biasa di aturnya dengan menawan kini menjadi berterabur dan cepat seiring dengan tahap kehausan yang sedang mencengkam dirinya.

Setibanya di dapur, Nasha Aziz tanpa terus menerkam peti sejuk dan menggenggam sebotol air sejuk yang terdapat di dalamnya.Tanpa berlengah lagi, Nasha menuangnya ke dalam gelas dan meneguknya dengan cepat. Selesai meminum air, Nasha kembali ke tempat beradunya untuk tidur kembali.

Begitulah kisah tentang Nasha Aziz, seorang janda yang kehausan.

>> Melayu Nakal Main Dengan Tiga Awek

0 Response to "Melayu Nakal Nasha Aziz Terlampau"

Post a Comment